logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

dtl-next.svg
dtl-prev.svg
Ga in gesprek: er kan vaak meer dan je denkt!

Wij werken nauw samen met Bekaro B.V. in Roosendaal, dit is een onafhankelijk financieel adviseur, die gespecialiseerd is de financiering van auto’s en in leasecontracten. Vaak kunt uw auto financieren onder gunstiger condities dan u zelf dacht. Vraag vrijblijvend een advies aan!

Een auto financieren door middel van een krediet. Geld lenen kost geld, maar kan soms een oplossing bieden. We zijn ontzettend tevreden over de snelle service van Bekaro B.V.. U krijgt een eerlijk advies. Bovendien heeft u binnen enkele werkdagen uitsluitsel, soms zelfs dezelfde werkdag. Toetsing en registratie is altijd door Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR). Vul onderstaand aanvraagformulier in, zodat u weet wat uw mogelijkheden zijn. Onder voorbehoud van financiering bij Bekaro houden we een auto voor u vast.

Autolease

Wilt u liever een auto leasen? Dat kan ook bij ons tegen een scherp tarief, zelfs inclusief onderhoudscontract. Ook voor autolease werken we samen met Bekaro B.V. uit Roosendaal. Het is prettig om een samenwerkingspartner die werkt conform onze standaard: onafhankelijk, servicegericht en met persoonlijk contact. Informeer naar de mogelijkheden.

Content Image 1
Autoverzekering

Bekaro biedt een totaalpakket aan: naast financiering en lease kunt u heel aantrekkelijk een betrouwbare autoverzekering regelen. Deze adviseur is onafhankelijk en zoekt dus naar een verzekering die het beste bij u past. Het advies is geheel vrijblijvend.

Meer informatie: www.bekaro.nl

Vul het aanvraagformulier in

Form Image
Interesse?
Stel hieronder je vraag!

Wij bellen je terug!

Laat je telefoonnummer en e-mail achter en we bellen je terug.

Morgen Internet - Zorgeloos website