DIENSTEN

ZOEKOPDRACHT

Specifieke wensen voor een andere auto? Wat zijn uw wensen en uw budget? Als onafhankelijke garage kopen wij graag de perfecte auto of bedrijfswagen voor u. 

FINANCIERING & LEASE

Een auto financieren door middel van een krediet of een leasecontract? Dat kan vaak onder gunstigere condities dan u denkt. Ook als u een deel van het aankoopbedrag wilt financieren. Heeft u een mooie auto bij ons gezien? Binnen enkele werkdagen heeft u uitsluitsel, vaak zelfs dezelfde dag!

LEVERING OP LOCATIE

Heeft u op onze website de auto gevonden die u zocht, maar woont u verder weg? Voor slechts €149 wordt uw auto op locatie geleverd.

GARANTIE

Hoe wilt u uw auto afgeleverd krijgen? Tegen onze scherpe meeneemprijzen of liever met een garantie op het onderhoud? U kiest! Woont u buiten Zeeuws-Vlaanderen en wilt u een auto bij ons kopen, ook dan kunnen we een garantieregeling treffen. Lees meer over onderhoudsgarantie

 

MOBILITEITSPAS

Met de mobiliteitspas van Garage Vervaet bent u weer snel op weg bij pech. Wij bieden u pechhulp in heel Europa, vakantie- en wintercheck, de vloeistoffen en lampen worden vervangen en eventuele reparatie van banden en ruiten zijn inbegrepen voor slechts € 50 per jaar! Lees meer over pechhulp

AUTO RESERVEREN

Wij bieden auto’s tegen scherpe prijzen. Voldoet één van onze auto’s aan uw wensen en u wilt een auto reserveren? Lees snel verder onder welke voorwaarden dit kan.

INKOOP VAN JONGE AUTO'S

Wij zoeken jonge, frisse en goed onderhouden benzineauto’s voor de inkoop. Heeft u een mooie auto en bent u toe aan iets nieuws? Kom eens langs!