Loading

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

AUTO RESERVEREN

We reserveren NIET, tenzij…
 
Auto’s verkopen gaat tegenwoordig zó snel, dat we GEEN auto’s voor u reserveren of vasthouden. Wij kunnen door een reservering voor een klant een goede verkoopdeal mislopen. De daadwerkelijke aankoop is voor de snelle beslissers. Er zijn echter twee uitzonderingen op deze regel. 
 
Voorwaarden reserveren:
We reserveren niet, tenzij…

1.  … u een auto op het oog heeft en u wacht op goedkeuring van financiering. Via Bekaro B.V. heeft u binnen enkele werkdagen uitsluitsel over de mogelijkheden. Soms al      dezelfde dag. Dan houden we een auto voor u vast totdat u goedkeuring heeft op uw kredietaanvraag of leasecontract. Lees meer bij Financiering & Lease.
2.  …u graag een proefrit wilt maken in één van onze auto’s en u een reistijd heeft van meer dan een half uur. Dan adviseren wij om telefonisch contact op te nemen, op het    moment dat u vertrekt vanaf huis. Wij reserveren de auto vanaf dat moment voor u. Zo weet u zeker dat u niet voor niets naar Axel rijdt. Bel met onze showroom: 0115 - 566 881.  
3.  ...wij een auto verwachten binnen te krijgen en hier direct veel enthousiasme voor ontstaat bij potentiële klanten. Wij maken dan een lijst met geïnteresseerden en zetten deze op volgorde van binnenkomst. Als we zicht hebben wanneer de auto binnenkomt werken we de lijst op volgorde af.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch, per e-mail, of via WhatsApp bereiken. Wij helpen u graag!

CONTACT
E-mail
Telefoon
OPENINGSTIJDEN

Werkplaats
Ma-Vrij 08:00-17:00
Werkplaatsafspraken telefonisch mogelijk 
tot 17:30

Showroom
Ma-Vrij 08:30-17:30
Za 10:00-16:00

VUL AANVRAAGFORMULIER IN

Morgen Internet - Zorgeloos website