Loading

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

UITLIJNEN

Goede uitlijning = optimale wegligging

Rijdt de auto minder prettig? Of voelt u een lichte afwijking tijdens het sturen? Dan is het goed om het onderstel opnieuw te laten uitlijnenmet onze moderne uitlijnapparatuur. 

Soms ontstaat een onbalans in de wielen na bijvoorbeeld het raken van een stoeprand, een gat in het wegdek, of na de montage van nieuwe onderdelen. Dat is de reden waarom we dan altijd opnieuw uitlijnen. De juiste voertuiguitlijning betekent een prettige wegligging. Het scheelt bovendien kosten; minder slijtage aan de mechanische onderdelen en de banden, wat weer resulteert in een lager brandstofverbruik. Uiteraard verbetert dit alles uw veiligheid.


Wat merkt u na het uitlijnen?

·  Uw rijcomfort verbetert 
.  Optimale stuurcontrole
.  Een betere wegligging 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch, per e-mail, of via WhatsApp bereiken. Wij helpen u graag!

CONTACT
E-mail
Telefoon
OPENINGSTIJDEN

Werkplaats
Ma-Vrij 08:00-17:00
Werkplaatsafspraken telefonisch mogelijk 
tot 17:30

Showroom
Ma-Vrij 08:30-17:30
Za 10:00-16:00

iFRAME

INTERESSE? NEEM CONTACT OP

Werkplaatsafspraak plannen?

Plan tijdig een afspraak. Dan zorgen wij dat uw auto na reparatie zo snel als mogelijk weer beschikbaar is. Indien nodig staat er een leenauto klaar.

Plan afspraak

Onderhoud & reparatie

Dankzij onze goed opgeleide medewerkers én de goede voorzieningen in de werkplaats kunnen wij vrijwel iedere reparatie uitvoeren. Wist u dat preventief onderhoud vaak duurdere reparaties voorkomt?

Lees meer

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) komt ieder jaar terug. Bespaar op uw kosten en plan de keuring tegelijkertijd met de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt. De APK is dan gratis. Dus combineer slim.

Lees meer

Airco service

Wij bieden u gecertificeerde aircoservice. Zowel voor reiniging als reparaties. Wij adviseren een jaarlijkse aircoreiniging. Is de airco kapot? Dankzij onze moderne uitleesapparatuur wordt de aircoreparatie gedegen uitgevoerd.

Lees meer
Morgen Internet - Zorgeloos website