logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

dtl-next.svg
dtl-prev.svg
Banden: betrouwbare basis voor de auto

Bij de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt beoordelen we de status van uw banden en geven we u een bandenadvies. Toe aan nieuwe banden? Dankzij onze scherpe inkoop, bieden wij een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, inclusief montage. Onze prijzen zijn all-inclusive, dus geen verrassingen achteraf.

Wij beschikken over de meest moderne apparatuur voor het (de)monteren en balanceren van de banden. Bij iedere bandenwissel voorzien we de band van een nieuw ventiel en balanceerlood. Indien nodig lijnen we na daarna tevens het onderstel uit. Lees meer bij Uitlijnen.

Bandenadvies

Twijfelt u op enig moment over de status van uw banden? Kom gerust langs voor een check-up. We houden van een eerlijk advies. Misschien is het in uw situatie voordeliger om de zomer- en winterbandenset te vervangen door één bandenset: de vierseizoenenband. Deze band heeft de voordelen van een winterband die prima voldoet aan onze Nederlandse winters. De remweg is korter en de vochtafvoer is beter dan een gewone band, ook bij lagere temperaturen. Mogelijk is de overstap naar een vierseizoenenband een interessante switch die u kosten bespaart. Bovendien hoeft u die extra set niet meer op te slaan.

Content Image 1
Veilig in
de sneeuw

Gaat u elk jaar op wintersport? In een sneeuwgebied is het verplicht om met winterbanden te rijden. Indien nodig, kan de extra wielset voordelig bij ons opgeslagen worden.

  • Wielset wisselen: €30,-
  • Wielset wisselen, inclusief opslag: €65,-
Form Image
Afspraakverzoek plannen?
Vul onderstaand formulier in!

Wij bellen je terug!

Laat je telefoonnummer en e-mail achter en we bellen je terug.

Morgen Internet - Zorgeloos website