Loading

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

ONDERHOUD & REPARATIES

Eerlijke prijzen en heldere communicatie

Regelmatig preventief onderhoud vergroot de veiligheid onderweg en dat scheelt u op de lange termijn in de portemonnee. Wij streven naar topkwaliteit tegen een eerlijke prijs, qua inkoop en uitvoering. Dankzij de moderne apparatuur in de werkplaats kunnen wij vrijwel iedere reparatie uitvoeren.

Wij werken met onderdelen die kwalitatief gelijkwaardig zijn aan de merkdealer, maar veel scherper qua inkoop. Dat scheelt in de kosten. Kwaliteit is onze topprioriteit. Onze medewerkers volgen aanvullende opleidingen zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken binnen de branche. Onderhoud wordt uitgevoerd conform fabrieksspecificaties, zodat de fabrieksgarantie behouden blijft. 


Heldere communicatie 
Regulier onderhoud en reparaties worden uitgevoerd in nauw overleg met u. In principe kunnen wij iedere reparatie uitvoeren, tenzij wij denken dat er een specialist is die het beter kan. Dit geldt bijvoorbeeld voor schadeherstel. We stellen een diagnose en communiceren vóóraf de verwachte kosten. Wij begrijpen dat u achteraf niet voor verrassingen wilt komen te staan. Auto’s repareren blijft echter mensenwerk. Indien we meer uren maken dan verwacht, dan nemen we contact met u op.


Specificatie onderhoudswerkzaamheden
Tussentijdse onderhoudsbeurt:

·  olie verversen
.  nieuw oliefilter
.  nieuw interieurfilter (de aanvoer van ‘buitenlucht’ wordt hiermee gefilterd)
.  aircoreiniging 
.  brandstoftoevoeging tegen interne motorvervuiling


Grote onderhoudsbeurt*:

·  Inwendige reiniging van de motor d.m.v. ‘motorflush’
.  Alle werkzaamheden van de tussentijdse onderhoudsbeurt (zie hierboven)
.  Luchtfilter vernieuwen
.  Brandstoffilter vernieuwen
.  Bougies vervangen (alleen bij benzine) 
.  Remvloeistof vernieuwen. 
.  Standaard veiligheidscontrole, remmen en banden, verlichting, ruitenwissers, claxon. 

* Wij vervangen alleen filters en onderdelen als deze ook echt vernieuwd moeten worden. 

Na een onderhoudsbeurt is de auto volledige nagekeken en staat hij weer in orde. Wij adviseren om dit jaarlijks uit te voeren voor uw eigen veiligheid. Combineer slim: wanneer u de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt tegelijk uitvoert met de APK, dan betaalt u geen keuringskosten. Dat scheelt!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch, per e-mail, of via WhatsApp bereiken. Wij helpen u graag!

CONTACT
E-mail
Telefoon
OPENINGSTIJDEN

Werkplaats
Ma-Vrij 08:00-17:00
Werkplaatsafspraken telefonisch mogelijk 
tot 17:30

Showroom
Ma-Vrij 08:30-17:30
Za 10:00-16:00

iFRAME

INTERESSE? NEEM CONTACT OP

Werkplaatsafspraak plannen?

Plan tijdig een afspraak. Dan zorgen wij dat uw auto na reparatie zo snel als mogelijk weer beschikbaar is. Indien nodig staat er een leenauto klaar.

Plan afspraak

Onderhoud & reparatie

Dankzij onze goed opgeleide medewerkers én de goede voorzieningen in de werkplaats kunnen wij vrijwel iedere reparatie uitvoeren. Wist u dat preventief onderhoud vaak duurdere reparaties voorkomt?

Lees meer

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) komt ieder jaar terug. Bespaar op uw kosten en plan de keuring tegelijkertijd met de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt. De APK is dan gratis. Dus combineer slim.

Lees meer

Airco service

Wij bieden u gecertificeerde aircoservice. Zowel voor reiniging als reparaties. Wij adviseren een jaarlijkse aircoreiniging. Is de airco kapot? Dankzij onze moderne uitleesapparatuur wordt de aircoreparatie gedegen uitgevoerd.

Lees meer
Morgen Internet - Zorgeloos website