Loading

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

BANDEN

Banden: betrouwbare basis voor de auto

Bij de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt beoordelen we de status van uw banden en geven we u een bandenadvies. Toe aan nieuwe banden? Dankzij onze scherpe inkoop, bieden wij een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, inclusief montage. Onze prijzen zijn all-inclusive, dus geen verrassingen achteraf.

Wij beschikken over de meest moderne apparatuur voor het (de)monteren en balanceren van de banden. Bij iedere bandenwissel voorzien we de band van een nieuw ventiel en balanceerlood. Indien nodig lijnen we na daarna tevens het onderstel uit. Lees meer bij Uitlijnen.  
 

Bandenadvies
Twijfelt u op enig moment over de status van uw banden? Kom gerust langs voor een check-up. We houden van een eerlijk advies. Misschien is het in uw situatie voordeliger om de zomer- en winterbandenset te vervangen door één bandenset: de vierseizoenenband. Deze band heeft de voordelen van een winterband die prima voldoet aan onze Nederlandse winters. De remweg is korter en de vochtafvoer is beter dan een gewone band, ook bij lagere temperaturen. Mogelijk is de overstap naar een vierseizoenenband een interessante switch die u kosten bespaart. Bovendien hoeft u die extra set niet meer op te slaan. 
 

Veilig in de sneeuw
Gaat u elk jaar op wintersport? In een sneeuwgebied is het verplicht om met winterbanden te rijden. Indien nodig, kan de extra wielset voordelig bij ons opgeslagen worden. 

.  Wielset wisselen:€ 30,-
.  Wielset wisselen, inclusief opslag: € 65,- 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch, per e-mail, of via WhatsApp bereiken. Wij helpen u graag!

CONTACT
E-mail
Telefoon
OPENINGSTIJDEN

Werkplaats
Ma-Vrij 08:00-17:00
Werkplaatsafspraken telefonisch mogelijk 
tot 17:30

Showroom
Ma-Vrij 08:30-17:30
Za 10:00-16:00

VUL AANVRAAGFORMULIER IN

Werkplaatsafspraak plannen?

Plan tijdig een afspraak. Dan zorgen wij dat uw auto na reparatie zo snel als mogelijk weer beschikbaar is. Indien nodig staat er een leenauto klaar.

Plan afspraak

Onderhoud & reparatie

Dankzij onze goed opgeleide medewerkers én de goede voorzieningen in de werkplaats kunnen wij vrijwel iedere reparatie uitvoeren. Wist u dat preventief onderhoud vaak duurdere reparaties voorkomt?

Lees meer

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) komt ieder jaar terug. Bespaar op uw kosten en plan de keuring tegelijkertijd met de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt. De APK is dan gratis. Dus combineer slim.

Lees meer

Airco service

Wij bieden u gecertificeerde aircoservice. Zowel voor reiniging als reparaties. Wij adviseren een jaarlijkse aircoreiniging. Is de airco kapot? Dankzij onze moderne uitleesapparatuur wordt de aircoreparatie gedegen uitgevoerd.

Lees meer
Morgen Internet - Zorgeloos website