Loading

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

AIRCO SERVICE

Complete aircoservice van reiniging tot reparatie

Je hebt reiniging en reparaties van airco’s. Wij doen het allebei. Wij bieden u gecertificeerde aircoservice en beschikken over de nieuwste apparatuur. 


Aircoreiniging
Bij elke tussenbeurt en jaarlijkse grote onderhoudsbeurt wordt de airco altijd gereinigd. Door een aircoreiniging voorkomen we vervelende luchtjes en behoudt u een aangenaam klimaat in de auto. Bovendien worden bacteriën effectief gedood.


Aircoreparatie
Werkt de airco niet meer of minder? Dan is de kans groot dat de airco kapot is. Er kan iets mis zijn met de bedrading. Of dat de pomp niet meer (voldoende) werkt. Mogelijk lekt het aircogas, ofwel koudemiddel, weg via een kapotte leiding. Met onze apparatuur kunnen we precies uitzoeken waar de fout zit. Dat voorkomt onnodig gesleutel. We bieden aircoreparaties aan voor alle type airco’s: zowel met koudemiddel R134a als met het nieuwe type R1234yf. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch, per e-mail, of via WhatsApp bereiken. Wij helpen u graag!

CONTACT
E-mail
Telefoon
OPENINGSTIJDEN

Werkplaats
Ma-Vrij 08:00-17:00
Werkplaatsafspraken telefonisch mogelijk 
tot 17:30

Showroom
Ma-Vrij 08:30-17:30
Za 10:00-16:00

iFRAME

INTERESSE? NEEM CONTACT OP

Werkplaatsafspraak plannen?

Plan tijdig een afspraak. Dan zorgen wij dat uw auto na reparatie zo snel als mogelijk weer beschikbaar is. Indien nodig staat er een leenauto klaar.

Plan afspraak

Onderhoud & reparatie

Dankzij onze goed opgeleide medewerkers én de goede voorzieningen in de werkplaats kunnen wij vrijwel iedere reparatie uitvoeren. Wist u dat preventief onderhoud vaak duurdere reparaties voorkomt?

Lees meer

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) komt ieder jaar terug. Bespaar op uw kosten en plan de keuring tegelijkertijd met de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt. De APK is dan gratis. Dus combineer slim.

Lees meer

Airco service

Wij bieden u gecertificeerde aircoservice. Zowel voor reiniging als reparaties. Wij adviseren een jaarlijkse aircoreiniging. Is de airco kapot? Dankzij onze moderne uitleesapparatuur wordt de aircoreparatie gedegen uitgevoerd.

Lees meer
Morgen Internet - Zorgeloos website